Kvantna Medicina i Dijagnostika BIH

Kvantna medicina i dijagnostika

Kvantna medicina i dijagnostika nam je omogućila da preduhitrimo određene procese u našem organizmu još dok su u nastajanju.

Uloga kvantne dijagnostike je da nam skrene pažnju na neispravan rad određenog organa, dijela našeg tijela i tako spriječimo nastajanje ozbiljnijih problema i poteškoća, koje su tek u nastanku.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji baziranoj na osnovama kvantne medicine koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela, moguće je ukazati na neke bolesti ili poteškoće puno ranije nego se uopše manifestiraju!

MAGNETNO KVANTNO REZONANTNA ANALIZA SA 35 PARAMETARA!

Najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koja koristi magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetskih impulsa tijela.

Ovaj tip dijagnostike je nastao još u Sovjetskom savezu za potrebe svemirskih programa i avijacije, a primjenjivao se pri kontroli zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih olimpijskih sportista, te ljudi sa specijaliziranim zanimanjima.

Pokazavši vrhunske rezultate ova tehnologija se počela primjenjivati na širem području, te je danas dostupna svima koji vode računa o svome zdravlju.

Dobiveni nalazi prikazuju kompletnu sliku stanja vašeg organizma.

Ovaj tip dijagnostike otkriva i analizira informacije o psihofizičkom stanju organizma koje mogu ukazati na neka oboljenja mnogo prije nego što se ona manifestiraju u fizičkom obliku.

Kvantna Dijagnostika analizira:

Kardiovaskularni i Cerebrovaskularni Sistem, Gastrointestinalnu Funkciju.

Funkciju Jetre, Debelog Crijeva, Žuči, Gušterače, Bubrega, Pluća, Mozga i Živaca.

Bolesti Kostiju, Mineralnu Gustoću Kostiju, Reumatoidne Bolesti Kostiju, Indeks Rasta Kostiju.

Šećer u Krvi, Mikroelemente, Vitamine, Aminokiseline, Koenzime, Ljudski Toksin, Teške Metale.

Osnovne Fizičke Kvalitete, Alergije, Pretilost, Kožu, Oči, Kolagen, Meridijane, Puls Srca i Mozga, Masnoću u Krvi.

Endokrini Sistem, Imunološki Sistem, Prostatu, Muške Spolne Funkcije, Spermu i Sjeme, Ginekologiju, Grudi, Menstrualni Ciklus, Sveobuhvatan Izvještaj.

Rezervišite OVDJE Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Banja Luci!

Na kojem principu radi kvantna medicina?

Ljudsko tijelo sastoji se od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastito dijeljenje.

U tijelu odrasle osobe se 25 milijona stanica podijeli u minuti, dok se regenerira 100 miliona krvnih stanica.

Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica.

Superbrzi elektroni izvan jezgri su u neprestanim promjenama zbog čega dolazi do konstantnog emitovanja elektromagnetskih talasa.

Ti talasi koje naše tijelo emituje su pokazatelj stanja našeg organizma i razlikuju se zavisno o tom istom stanju. (zdravo, manje zdravo, bolesno stanje, itd.).

Ako imamo način da pročitamo te elektromagnetske talase, onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma.

Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih van jezgrenih staničnih elektrona. Promjene njihovih orbita koje pak prouzrokuju promjene na nivou atoma. Zatim u malim i većim biomolekulama, te na kraju i promjenama u samim stanicama, kao i organu kojeg one čine.

Ukratko, ako se promijeni frekvencija elektrona, promijenit će se i elektromagnetski talas koji stiže do atoma koji se pregledava.

Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj sferi su obično slabe i variraju od nano do mikrogausa.

U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu do računala koje ih procesuira, uspoređujući dobivene rezultate s onima koji spadaju u rezultate normalnih kvantnih vrijednosti.

NOVOST!!!!!

Od sada kvantnu diagnostiku možete učiniti kod nas u Banja Luci i to BESPLATNO!

VAŽNA NAPOMENA: Kvantnu diagnostiku ne naplaćujemo. Vaš pregled možete učiniti potpuno besplatno uz unaprijed rezervisani termin.

U koliko se želite naručiti na BESPLATAN pregled za kvantnu dijagnostitku, koristite obrazac u nastavku na način da odaberete slobodan termin koji vam odgovara.

Nakon što odaberete termin, na vašu email adresu će vam stići potvrda i lično ću vas kontaktirati kako bi potvrdili dogovoreno vrijeme.

Dva sata prije mjerenja, nemojte konzumirati hranu i piće.

Kvantna diagnostika: 30 minuta, Trajanje sastanka: 25 minuta.

VAŽNA NAPOMENA: U koliko ste spriječeni doći na pregled u dogovoreno vrijeme, molimo vas da odgodite termin kako bi mogli primiti drugu osobu u vašem terminu.

PS: U koliko poznajete osobu kojoj je potreban ovaj besplatan pregled, označite je u komentaru ili podijelite ovaj post na Vašem Facebook zidu!

Rezervišite svoj termin sada i iskoristite ovu fenomenalnu prliku!

Naručite se na BESPLATAN pregled Kvantne Dijagnostike i saznajte sve o vašem organizmu…

Rezervišite OVDJE Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Banja Luci!

 

Kategorije:

Posjetite BIH WEB Shop:

Forever Living Products fbo

Kvantna dijagnostika

Rezervišite Vaš termin za besplatnu kvantnu dijagnostiku u Banja Luci