Gubitak težine, Navike koje se mogu promijeniti!

Gubitak težine kao dio vašeg životnog stila!

Gubitak težine i strategije za mršavljenje koje trebate imati na umu

Bilo bi malo neobično da se trenutno osećate nedvosmisleno zadovoljni svojom ishranom. Bez uvrede evangelistima u teretani.

Praznici nisu idealno doba godine za svakoga da broji kalorije. Nakon mnoštva kancelarijskih žurki koje su bogate kolačićima i proslava koje vuku alkohol. Vokalizovanje rezolucije „Želim da izgubim težinu“ je prilično standardna stvar.

Da li je vaša prva misao gubitak težine za 2019. godinu?

“Koju dijetu ću ja upotrebiti?”

“Gubitak težine je velika stvar. Problem je u tome što hirurške i ekstremne dijete koje ograničavaju izvor hrane ili potpuno isključuju stvari  ne nude dugoročne rezultate.  ”kaže Dennis Cardone, DO, šef primarne medicinske medicine na NYU Health.„

Da bi povećali svoje izglede za dugoročni uspjeh, koji je ovdje jedini važan uspjeh, nudimo šest zdravih strategija za mršavljenje koje trebate imati na umu u 2019. godini.

Gubitak Težine, Navike Koje Se Mogu Promijeniti!

Izgubite zdravo kilograme, saznajte više o Clean 9 paketu!

Postavite pametne ciljeve

Alternativno, ne vežite svoje ciljeve na sam gubitak težine. Umesto toga, usredsredite se na navike koje se mogu primeniti, kao što je rad na četiri puta nedeljno, ili hodanje stepenicama do kancelarije na trećem spratu svakog dana.

Kada uključite zdravije tendencije kao deo vašeg životnog stila, početi ćete da vidite brojeve na pomjeranju skale u pravom smjeru. I ako iz nekog razloga taj rezultat traje malo duže nego što ste se nadali, manje je verovatno da ćete u međuvremenu biti obeshrabreni.

Nemojte brojati kalorije!

Umesto toga, fokusirajte se na kvalitet hrane koju jedete. Istraživači sa Univerziteta Stanford nedavno su pratili ishranu više od 600 odraslih osoba sa prekomjernom težinom

Šaljući ih na časove zdravstvenog obrazovanja u kojima su naučili kako kupovati, kuhati i jesti pametnije. (Oni su takođe ohrabreni da budu fizički aktivni.)

Sami su smanjili dnevni unos kalorija za oko 500 kalorija i izgubili su u proseku 5,5 kg.

Ove zime trošite više vremena na edukaciju, a manje na održavanje kalorija u glavi. To je iscrpljujuće.

Gubitak Težine, Navike Koje Se Mogu Promijeniti!

Izgubite zdravo kilograme, saznajte više o Clean 9 paketu!

Izbjegavajte pravila svijetle linije

U trenutku kada sebi kažete da ne možete da imate nešto, to je jedina stvar koju ćete želeti. Dakle, recite to s nama: “umjerenost”.

„Ako isečete stvari, na kraju ćete osetiti da vam nedostaje snaga volje ili samokontrola kada ne možete da sljedite gruba pravila.

U stvarnosti, problem nije u vašem nedostatku samokontrole – to je sama ishrana. ”Kaže Alisa Rumsey, MS, RD, nutricionistički terapeut i vlasnik Alissa Rumsey Nutrition and Wellness. „

Umjesto toga, pokušajte konzumirati različite namirnice iz svih grupa hrane. Da, čak i ugljikohidrate.

Naravno, postoje situacije u kojima se vaša volja testira.

Ustani i izlazi

Možda je subota, ili možda radiš od kuće, ili je možda stvarno hladno. Bez obzira na razlog zbog kojeg ste zatvoreni unutra, napravite naviku da ustanete i hodate okolo, svaki drugi sat, 10 minuta.

„Ako ostanete kod kuće satima na kraju, shvatit ćete da instinktivno hodate do kuhinje u određeno vrijeme“, kaže Cardone.

“Hodanje kroz vrata pomaže da se smanji stres i promeni način razmišljanja iz stalnog hranjenja u pokret.”

Time ćete prekinuti normalnu rutinu i moći ćete bolje razlikovati glad i osjećaj nemira.

Jedite više zelenila

Dobre vijesti: Australski istraživači su otkrili da ako povećate količinu lisnatog povrća koje redovno jedete, mogli biste vidjeti održivi gubitak težine. Uz sve ostale zdravstvene prednosti koje donosi konzumiranje lisnatog zelenja.

Loše vesti: Skoro 90 odsto Gradjana ne zadovoljava preporučenih pet dnevnih porcija povrća. Prestani da budeš jedana od njih.

Osim toga, zapamtite da je „lisnato zelenilo“ kategorija koja obuhvata više od same salate, kale i špinata.

Izgubite zdravo kilograme, saznajte više o Clean 9 paketu!

CLEAN 9 nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet, detoksikuje i pokreće organizam da se sam bori i stvara prirodni imunitet.

Fit Club C9 online je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 15% popusta u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na:

+387 65 977 633  ili naručite proizvode putem linkova u nastavku.

Odaberite Vaš Clean 9 paket i naručite ga ONLINE!

S obzirom na to da većina mojih klijenata koriste Clean 9. Mjesečne količine koje naručujemo, omogućile su nam da imamo dodatne popuste, kako za postojeće, tako I za nove korisnike koji žele naručiti ovaj dodatak prehrani, za regulaciju kilograma putem naše preporuke.

Evo kako možete ostvariti popust?

U koliko živite u Bosni i Hercegovini, možete nas direktno kontaktirati na +387 65 977 633 i da mi umjesto vas naručimo vaš željeni paket. Tako ostvarujete pravo na popust. Naravno plaćanje vršite direktno kompaniji Forever Living Products i ona će vam dostaviti naručene proizvode na vašu adresu.

Linkovi za HR

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite uputstva na službenom Forever Living Web shopu!

Kod online naručivanja, važno je da na službenom web shopu kompanije kliknete novi kupac, kako bi ostvarili pravo na naš popust za nove kupce putem naše preporuke.

Napomena!!!!!
  • U koliko naručujete 1 komad Clean 9 Vanilija ili Čokolada, potrebno je kliknuti NOVI KUPAC kako bi vam se u zadnjem koraku obračunao popust od 15% popusta.

CLEAN 9 Program Namjenjen Da Izgradite Mršaviju FiguruPOPUST OD 15% BITI ĆE VAM OBRAČUNAT NA ZADNJEM KORAKU, NEPOSREDNO PRIJE NAPLATE!

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Nadam se da sam vam barem malo uspio pomoći u izboru načina kako riješiti vaše probleme sa kilogramima?

Za sva dodatna pitanja i naručivanje, slobodno nas kontaktirajte na +387 65 977 633 ILI NA CHAT