Forever Vitolize Women Prirodna mješavina voća

Forever Vitolize Women

Forever Vitolize Women dodatak prehrani za žene

Nelagodnost usljed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane žene.

  • Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitim biljakama, vitaminima i mineralima u Vitolize suplementu za vitalnost žena, dizajnirana je tako da zadovolji specifično njihove potrebe.

Biljna mješavina Vitolize obuhvaća pomno odabrane biljake uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice.

  • Svaka od ovih biljaka koristi se već vjekovima za postizanje hormonske ravnoteže i opšteg zdravlja žena.

Te biljke kombinujemo sa klinički dokazano djelotvornim plodom brusnice u prahu, pripremljenim u procesu koji pojačava djelovanje prirodnih korisnih svojstava čitave brusnice.

Forever Vitolize Women obuhvata pomno odabrane sastojke

Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod djelovanjem želučane kiseline.

Na taj način odnosi nutrijente u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira pomoću mehanizma produženog djelovanja.

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka Vitolize obuhvata pomno odabrane, potom izbalansirane sastojke koji pružaju potpunu podršku ženinom zdravlju i hormonskoj ravnoteži.

  • Magnezij, vitamin C i vitamin B neophodni su za proizvodnju hormona, ali su prečesto deficitarni zbog stresa i ljekova koje koristimo.

Između ostalog, to uključuje kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.

Ovi vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju.

Ti nutrijenti su tako izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku ženskom zdravlju.

Ostali sastojci Vitolize za zdravlje žene su: mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza, natrij, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrate.

ALOE VERA GEL

Više informacija možete pročitati u našem članku vezanom za ovaj proizvod! (Pročitajte više)

Forever Vitolize Woman

Linkovi za Web Shop

Hrvatska

 
  • S obzirom na to da većina naših klijenata koriste Aloe vera gel. Mjesečne količine koje naručujemo, omogućile su nam da imamo popuste, kako za postojeće, tako i za nove korisnike koji žele naručiti ovaj dodatak prehrani koji podstiče probavu, neutrališe povišenu želučanu kiselinu i tako smanjuje pečenje i bolove u želucu..
  • BIH Aloe Vera Centar je partner kompanije Forever Living Products, i imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima popust u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).
  • Plaćanje vršite direktno kompaniji Forever Living Products i ona će vam dostaviti naručene proizvode na vašu adresu.

Evo kako možete ostvariti popust?

U koliko živite u Bosni i Hercegovini, možete nas direktno kontaktirati i da mi umjesto vas naručimo vaš željeni paket.

Tako ostvarujete pravo na popust.

Naravno za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na: Viber ; WhatsApp ; Messenger: +387 65 977 633 ili naručite proizvode putem linkova u nastavku.

  • Kod online naručivanja, važno je da na službenom web shopu kompanije kliknete novi kupac, kako bi ostvarili pravo na naš popust za nove kupce putem naše preporuke.

Hrvatska

 

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite uputstva na službenom Forever Living Web shopu!

Nadam se da smo vam barem malo uspjeli pomoći u izboru načina kako riješiti vaše probleme.