Forever Vitolize Woman Prirodna mješavina voća

Forever Vitolize Woman

Forever Vitolize Woman dodatak prehrani za žene

Nelagodnost usljed PMS-a, menopauze ili neadekvatne funkcije urinarnog trakta mogu biti povezane s hormonskim promjenama i specifičnim potrebama prehrane žene.

  • Prirodna mješavina voća bogatog antioksidansima, ljekovitim biljakama, vitaminima i mineralima u Vitolize suplementu za vitalnost žena, dizajnirana je tako da zadovolji specifično njihove potrebe.

Biljna mješavina Vitolize obuhvaća pomno odabrane biljake uključujući jabuku u prahu, kristovo cvijeće, schisandra bobice.

  • Svaka od ovih biljaka koristi se već vjekovima za postizanje hormonske ravnoteže i opšteg zdravlja žena.

Te biljke kombinujemo sa klinički dokazano djelotvornim plodom brusnice u prahu, pripremljenim u procesu koji pojačava djelovanje prirodnih korisnih svojstava čitave brusnice.

Forever Vitolize Woman obuhvata pomno odabrane sastojke

Jedinstvenim patentiranim tehnološkim procesom brusnica se štiti od raspadanja pod djelovanjem želučane kiseline.

Na taj način odnosi nutrijente u donji dio gastrointestinalnog trakta gdje se apsorbira pomoću mehanizma produženog djelovanja.

Ekskluzivna mješavina hranjivih sastojaka Vitolize obuhvata pomno odabrane, potom izbalansirane sastojke koji pružaju potpunu podršku ženinom zdravlju i hormonskoj ravnoteži.

  • Magnezij, vitamin C i vitamin B neophodni su za proizvodnju hormona, ali su prečesto deficitarni zbog stresa i ljekova koje koristimo.

Između ostalog, to uključuje kontracepcijske pilule i hormonsku terapiju.

Ovi vitamini kombinovani su sa patentiranim oblikom željeza i kalcija, dva minerala neophodna za zdravlje kardiovaskularnog sistema i kostiju.

Ti nutrijenti su tako izbalansirani da osiguravaju potpunu podršku ženskom zdravlju.

Ostali sastojci Vitolize za zdravlje žene su: mikrokristalna celuloza, stearinska kiselina, kroskarmeloza, natrij, dekstroza, trigliceridi srednjeg lanca i trinatrijum citrate.

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Vitolize Woman i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitaj više)

Forever Vitolize Woman nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)