Forever Vitolize Man – za vitalnost mškarca

Forever Vitolize Man

Forever Vitolize Man dodatak prehrani za vitalnost muškarca

Zdravlje prostate vremenom postaje važan problem veoma velikog postotka muškaraca, iako se tačna dob kada se to događa može razlikovati.

Forever Vitolize Man je snažan dodatak prehrani za vitalnost muškarca koji  sadrži više hranjivih sastojaka. Više biološki raspoloživih oblika i više djelotvornih biljaka.

U kombinaciji sa zdravom prehranom Ii vježbanjem predstavlja prirodno rješenje kao pomoć u očuvanju zdrave  prostate.

Ova jednistvena, jednostavna formula osigurava veoma djelotvornu mješavinu snažnih ljekovitih biljaka, vitamina, minerala i antioksidansa koji pomažu da se održi normalan protok urina.

Potpomažu zdravu funkciju testisa, te optimiziraju rad prostate.

Autentična biljna mješavina Vitolize, sastavljena je od sabal palme, afričke šljive i sjemena bundeve.

Svaka od ovih biljaka poznata je već vjekovima u očuvanju polnog i urinarnog sistema muškarca.

Vitamini C, D, E i B6 neophodni su za rad tih sistema i potrebni u stvaranju hormona.

Ovi vitamini kombinovani su s mineralima selena i cinka kod kojih je dokazana djelotvornost usmjerena upravo na ta dva muška sistema.

Kvercetin i likopen se dodaju u koncentracijama koje su pravilno izbalansirane s ovim neophodnim hranjivim sastojcima da bi povećali efiksanost djelovanja.

Ostali sastojci Forever Vitolize za muškarce su: maslinovo ulje, želatin, glycerin, destilirana voda, pčelinji vosak, soja lecithin i ekstrakt rogača.

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Vitolize Man i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitajte više o Aloe Gelu)

Forever Vitolize Man nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.