Forever Pomesteen Power – moćan antioksidans

Forever Pomesteen Power

Forever Pomesteen Power rješenje je za snadbijevanje našeg organizma antioksidantima, za protutežu naših nezadovoljavajućih prehrambenih navika.

  • Ovaj snažan dodatak hrani djeluje antioksidacijski, bori se protiv slobodnih radikala s dva najdjelotvornija voća koje nalazimo u prirodi, a to su mogranj (šipak, nar) i mangostin.

Ove dvije vrste voća nude bogatu riznicu hranjivih tvari, istaknutu količinu ksantona, a sadrže i druge antioksidante.

Ksanton je toliko snažan tonutrijent koji oslobađanjem slobodnih radikala pomaže našem imunosistemu u očuvanju snage i zdravlja.

  • Ovaj sjajni voćni sok sadrži još i krušku, malinu, borovnicu i kupinu.

Zaštićen patentom, uz dodatak ekstrakta od sjemenki grožđa, ovaj sok predstavlja kompletnu antioksidacijsku formulu.

Forever Pomesteen Power GLAVNI SASTOJCI:

Mangostin je tek nedavno otkriven na zapadu, već postoje doslovno stotine istraživačkih radova o mangostinu iz svih krajeva svijeta.

To je tropsko voće najveći pojedinačni izvor ksantona (antioksidansi) ikad otkriven. Korišten je vjekovima u starim medicinama, npr. ayurvedskih iscijelitelja i u  kineskoj medicini.

Dok većina ljudi zna za antioksidativne učinke vitamina C i E, puno manje ih je svjesno nevjerojatnog potencijala antioksidativne moći ksantona pronađenih u ovom voću.

Naršipak nazivaju i novim super voćem.

Pun je antioksidanata, vitamina A, C, E, kalija, folne kiseline i željeza.

Naučnici kažu da može pomoći ljudima kod srčanih bolesti, raka i problema vezanih uz starenje ima antiaging učinak.

  • Fitoestrogeni iz koštica nara mogu umanjiti sindrome menopauze i postmenopauze, uključujući valove vrućine.

To je jedna od malobrojnih biljaka koja sadrži tvari slične estrogenima.

  • Ekstrakt sjemenki grožđa poznat je kao snažan antioksidans koji štiti tijelo od prijevremenog starenja, bolesti i propadanja.

Brojne znanstvene studije objavljene o ekstraktu sjemenki grožđa govore o povoljnim djelovanjima proantocijanidina, posebno o zaštiti tijela od oštećenja izazvanih sunčevim zračenjem, povoljnom djelovanju na vid, savitljivost zglobova, arterija i drugih tjelesnih tkiva, te povoljnom djelovanju na cirkulaciju krvi uslijed jačanja kapilara, vena i arterija.

  • Istraživanje američkih naučnika s University of Kentucky potvrđuje kako sastojak sjemenki grožđa uništava stanice leukemije.

Uz ovakve sastojke moć Forever Pomesteen Powera nije upitna.

Preporučena dnevna doza je 30 – 60 ml uz Aloe veru gel za dobro zdravlje, dugovječnost i dobru kondiciju. (Pročitajte više)

 

Forever Aloe vera gel

Linkovi za Web Shop 

Hrvatska

 
  • S obzirom na to da većina naših klijenata koriste Aloe vera gel. Mjesečne količine koje naručujemo, omogućile su nam da imamo popuste, kako za postojeće, tako i za nove korisnike koji žele naručiti ovaj dodatak prehrani koji podstiče probavu, neutrališe povišenu želučanu kiselinu i tako smanjuje pečenje i bolove u želucu..
  • BIH Aloe Vera Centar je partner kompanije Forever Living Products, i imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima popust u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).
  • Plaćanje vršite direktno kompaniji Forever Living Products i ona će vam dostaviti naručene proizvode na vašu adresu.

Evo kako možete ostvariti popust?

U koliko živite u Bosni i Hercegovini, možete nas direktno kontaktirati i da mi umjesto vas naručimo vaš željeni paket.

Tako ostvarujete pravo na popust.

Naravno za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na: Viber ; WhatsApp ; Messenger: +387 65 977 633 ili naručite proizvode putem linkova u nastavku.

  • Kod online naručivanja, važno je da na službenom web shopu kompanije kliknete novi kupac, kako bi ostvarili pravo na naš popust za nove kupce putem naše preporuke.

Hrvatska

 

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite uputstva na službenom Forever Living Web shopu!

Nadam se da smo vam barem malo uspjeli pomoći u izboru načina kako riješiti vaše probleme.