Forever Lycium Plus – za očuvanje zdravlja

Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus je prehrambeni dodatak ishrani koji služi kao izvor antioksidansa, bioflavonoida i ostalih blagotvornih fitonutrijenata.

Stanovnici Azije, hiljadama godina unazad, koriste plod Licijuma i slatki Koran u cilju održavanja zdravlja.

Na osnovu ove tradicije Forever Living Products je objedinio u jednom proizvodu ove dve lekovite biljke.

 • Dve najvažnije komponente ovog proizvoda – LYCIUM i LICORIS (kineski slatki korjen).

Ovo su dve ljekovite biljke sa možda najdužom istorijom i najbogatijom dokumentacijom izmedju onih koje mi imamo u našem programu.

Protežu se više hiljada godina unazad, posebno u Aziji, gde ljekari ove dve biljke preporučuju za lječenje niza bolesti.

Naš proizvod priprema se od ploda Lycium Barbarum koji je žbunasta listopadna severnoazijska biljka.

Plod je narandžasto-crvene boje i sadrži zadivljujuće količine aktivnih materija uključujući velike količine aminokiselina, beta karotin, vitamine, polisaharide, ugljene hidrate, masti, protein …

 • Licoris (Kineski slatki korjen) vjerovatno je najčešće poručavana ljekovita biljka u Kini, a u moderna vremena jedna od najistraženijih ljekovitih biljaka.

Ustanovljeno je da sadrži više od 150 hemijskih jedinjenja koja imaju ulogu u očuvanju optimalnog zdravstvenog stanja: aminokiseline, beta-karotin, vitamine, ugljene hidrate, masti, protein.

 • Licij, kinesko voće koje se već stoljećima koristi, pokazalo se djelotvornim u poboljšanju tena i pomoći u očuvanju energije, te dobra vida.

Bogat aminokiselinama, sastavnih djelova proteina, te vitaminima, licij je poznat u Kini kao “yin tonik”.

Tradicionalno se koristi na više načina za očuvanje zdravlja.

 • Sladić se pak smatra najraširenijim zelenim biljem koje se koristi u Kini.

Sadrži više od 150 hemijskih spojeva koji su se pokazali višestruko djelotvornima.

Daleko se najčešće upotrebljava kao dodatak ostalom bilju, a glavna mu je funkcija potaknuti djelotvoran učinak tog bilja.

Forever Lycium Plus moćna dopuna našem organizmu

To ga čini idealnim dodatkom za licij.

Flavonoidni ekstrakt sladića koncentrirani je oblik bioflavonoida sladića.

Proizveden je postupkom koji odstranjuje većinu glicirizina, iznimno slatka sastojka sladića koji katkad uzrokuje nepoželjne nuspojave.

Prema modernim istraživanjima, bioflavonoidi u sladiću među najjačim su antioksidansima koji su dosad otkriveni.

Ostali sastojci Forever Lycium Plus su: makrokristalinizirana celuloza, celuloza, stearinska kiselina, magnezijev stearat.

 • Upotrebljava se protiv starenja, za jačanje organizma, popravljanje vida i ljepotu kože i u te svrhe Kinezi je koriste već preko 2000 godina.
 • Uspešno se koristila i u tretiranju opekotina, čireva, smrzotina.
 • Čisti krv, regeneriše ćelije organizma iznutra prema spolja, popravlja oštećenja koja su nanjeli slobodni radikali, a koja vode ka vidljivim znacima starosti.

U danasnje vrijeme koristi se i za otklanjanje nuspojava kod hemioterapije i radioterapije.

FOREVER LYCIUM PLUS je kao antioksidans 40 puta jači od C vitamina i 100 puta jači od E vitamina i moćna je dopuna našem arsenalu antioksidanasa: A BETA CARE-u, ABSORBENT C, kao i svim ostalim proizvodima iz našeg programa.

Forever Lycium Plus sastav:
 • Lycium (kinesko voce) plod 300 mg
 • Licorice – koren ekstrakt 37,5 mg
 • Mikrokristali
 • Celuloze
 • Stearinska kiselina
 • Magnesium stearat

NAČIN UPOTREBE: 1-3 tbl dnevno

Pakovanje: 100 tableta

Rok trajanja: 4 godine

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uzForever Lycium Plus i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitaj više)

Forever Lycium Plus nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)