Forever Freedom2Go Za zglobove i pokretljivost

Forever Freedom2Go

Forever Freedom2Go sa slatkim okusom antioksidansa bogatog sokom nara.

Uživajte u svim pogodnostima Forever Freedom u kombinaciji s egzotičnim okusom nara u praktičnoj vrećici, jednostavnoj za nošenje.

Forever Freedom 2Go nudi velike zdrastvene prednosti našim patentiranim, stabiliziranim Aloe Vera gelom obogaćenim glukozaminom, hondroitinom i MSMom, sa slatkim okusom antioksidansa bogatog sokom nara.

 • Glukozamin sulfat i Hondroitin sulfat su dva prirodna elementa koji pomažu u održavanju strukture i pravilne funkcije zglobova, te pokretljivosti.

Metil sulfonil metan, poznatiji pod kraticom MSM, glavni je izvor prirodno dostupnog sumpora koji je potreban da bi tijelo očuvalo zdrava vezivna tkiva, te funkciju zglobova.

Forever Freedom2Go kombinacija Glukozamina, Hondroitina i MSM idealna za održavanje zdravlja zglobova.

Dodamo li tim sastojcima antioksidanse bogate svojstvima soka naranče koji sadrže više antioksidans polifenola nego crveno vino, zeleni čaj ili borovnica, imati ćete ukusnu dobitnu kombinaciju.

Potrebno je spomenuti da se praktični svakodnevni napitak pakuje u vrećice za nošenje koje vam omogućuju konzumaciju bilo gdje.

Ostali sastojci Forever Freedom2Go su:

 • Glukozamin
 • Hondroitin
 • MSM
 • Fruktoza
 • Prirodni okus šipka
 • Limunska kiselina
 • Kalij sorbat kako bi zaštitili okus
 • Tokofenol
 • Sadrži nutrijente iz škampa, raka i jastoga

Dobro protresti prije upotrebe.

 • Konzumirati sadržaj jedne vrećice jednom ili dva puta dnevno prije obroka.

Neiskorišteni dio pohraniti u hladnjaku, te ga upotrijebiti unutar 24 sata.

Forever Freedom2Go se koristi u terapiji inflamatornih reumatskih bolesti.

Zatim kod oboljenja mekih tkiva kao što su zapaljenje mišića, tetiva, sinovijalne membrane i zglobova, kostobolje, kao posledica spondilitisa.

Forever Freedom2Go je i za uobičajene povrede u sportu kao što je više puta ponovljeno istezanje tetiva i ligamenata.

Povrede specifične za bavljenje određenim sportom poput tzv. «teniskog lakta» bolova u leđima, išiasa, mišićnog reumatizama i fibromialgija mogu se uspješno liječiti uz Forever Freedom. (Pročitaj više)

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Forever Freedom2Go nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)