Forever Echinacea Supreme dodatak prehrani!

Forever Echinacea Supreme

Forever Echinacea Supreme dodatak prehrani za poboljšanje imuniteta.

Potpuno nov proizvod kompanije Forever Living Products namenjen jačanju organizma u borbi protiv virusa, bakterija i ostalih zagadjivača.

Naučno je dokazano da je biljka ehinacea izuzetno jak stimulator našeg imunološkog sistema.

Forever Echinacea Supreme je mješavina četiri izuzetno cjenjene biljke, koje zahvaljujuci sinergističkom delovanju esencijalnih ulja, fitosterola, vitamina, flavonoida, tanina i drugih elemenata, čine ovaj proizvod, najjačim aktivatorom imunološkog sistema.

 • Imuni sistem mora prvo da pravilno detektuje a zatim uništi sve neprijatelje našeg organizma.

Ako ne uspije dolazi do razvoja bolesti, virusnih i bakterijskih infekcija, razvoja kancera i alergija.

Pogrešno detektovani napadači u organizmu dovode do razvoja autoimunih bolesti: dijabetes (uništenje pankreasa), multipleks skleroza, psorijaza.

Forever Echinacea Supreme se sastoji od Echinacea Purpurea (cjela biljka) i Echinacea Angustifolia (koren)

Dve najcjenjenije vrste ove sjeverno američke biljke.

Vjekovima unazad, indijanska plemena koja su sačuvala tradicionalne mudrosti, koriste je kao antidote za zmijski ujed i druga “trovanja krvi”.

Upotrebljavali su je više nego ijednu drugu biljku.

Zahvaljujući sinergističkom dejstvu većeg broja prirodnih sastojaka, ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga u organizmu.

Povećava i produkciju interferona supstance koja je važan posrednik u imunološkoj odbrani našeg organizma od virusnih infekcija i bolesti.

Jedan od primarnih odbrambenih mehanizama našeg organizma baziran je na delovanju Hialuronske kiseline (Hyaluronic Acid, HA).

HA je jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mucus) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa).

Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj formi i time zadržava molekule koje ćelije epitela prave u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu.

 • Aktivne komponente koje se nalaze u ehinacee snižavaju aktivnosti ovog enzima, smanjuju infektivni kapacitet mikroorganizama.

Koren kanadske žutike Hydrastis Canadensis L raste u Severnoj Americi i ima dugu istoriju primjene kod Indijaca.

 • Deluje protiv bakterija, protozoa i gljivica.
 • Specifična je pomoć kod infekcija grla.
Forever ECHINACEA SUPREME pomaže kod: bolova i infekcije grla, infekcije mokraćnih puteva, kao i kod infekcija Candidom Albicans.

Ekstrakt sjemena groždja

Dobija se iz sjemena crvenog groždja.

Pun je flavonoidima i fitonutrijentima tako da ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, jača čak i do 50 puta od vitamina C i E.

 • Poboljšava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih sudova.

Kada se koristi u kombinaciji sa bilkom ehinaceom deluje kao prirodni antibiotik i ojačava imunološki sistem.

Forever ECHINACEA SUPREME ima sledeća dejstva na organizam: smanjuje bolove, štiti moždane ćelije od slododnih radikala.
 • Pomaže u održavanju elastičnosti kože, preventive srčanih oboljenja, štiti mišićne ćelije od oštećenja, kontroliše i neutrališe mutirane ćelije koje mogu dovesti do razvoja tumora, pomaže kod psorijaze i ekcema, smanjuje alergijske reakcije.

Ovaj izuzetni proizvod preporučujemo za prevenciju i kod svake infekcije u organizmu (od zuba, preko sistema za disanje i sistema za varenje do ginekoloskih i infekcija mokraćnih puteva, kod svih infekcija kože, ali i drugih promjena na koži).

 • Preporučićemo ga svakoj osobi koja ima narušen imuni sistem.

Ako želite maksimalne rezultate kombinujete Forever Echinaceu Supreme sa Aloe Vera Gelom koji će zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju. (Pročitajte više)

Način upotrebe:

 • Kao preventive, pogotovo na početku sezone gripa i za one koji žele da ojačaju svoj imunitet 2-3 tablete dnevno.
 • U slučaju infekcija uzimati prvu kutiju  po 3×2 tablete, a ako treba nastaviti (npr. kod Candide Albicans) i sledeća kutija se može piti po 3×1 tabletu dnevno.

Tablete uzimati tokom ili poslje obroka.

Piti 8 nedelja, i zatim napraviti pauzu od 4 nedelje.

Djeca je mogu piti već od 12 godine života, dok se kod trudnica ne preporučuje, jer je tokom trudnoće imunitet prirodno stimulisan.

Proizvod stabilan 4 godine

ALOE VERA GEL

Više informacija možete pročitati u našem članku vezanom za ovaj proizvod! (Pročitajte više)

Forever Aloe vera gel

Linkovi za Web Shop 

Hrvatska

 
 • S obzirom na to da većina naših klijenata koriste Aloe vera gel. Mjesečne količine koje naručujemo, omogućile su nam da imamo popuste, kako za postojeće, tako i za nove korisnike koji žele naručiti ovaj dodatak prehrani koji podstiče probavu, neutrališe povišenu želučanu kiselinu i tako smanjuje pečenje i bolove u želucu..
 • BIH Aloe Vera Centar je partner kompanije Forever Living Products, i imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima popust u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).
 • Plaćanje vršite direktno kompaniji Forever Living Products i ona će vam dostaviti naručene proizvode na vašu adresu.

Evo kako možete ostvariti popust?

U koliko živite u Bosni i Hercegovini, možete nas direktno kontaktirati i da mi umjesto vas naručimo vaš željeni paket.

Tako ostvarujete pravo na popust.

Naravno za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na: Viber ; WhatsApp ; Messenger: +387 65 977 633 ili naručite proizvode putem linkova u nastavku.

 • Kod online naručivanja, važno je da na službenom web shopu kompanije kliknete novi kupac, kako bi ostvarili pravo na naš popust za nove kupce putem naše preporuke.

Hrvatska

 

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite uputstva na službenom Forever Living Web shopu!

Nadam se da smo vam barem malo uspjeli pomoći u izboru načina kako riješiti vaše probleme.

Izvor stojnicv.com