Forever Echinacea Supreme dodatak prehrani!

Forever Echinacea Supreme

Forever Echinacea Supreme dodatak prehrani za poboljšanje imuniteta.

Potpuno nov proizvod kompanije Forever Living Products namenjen jačanju organizma u borbi protiv virusa, bakterija i ostalih zagadjivača.

Naučno je dokazano da je biljka ehinacea izuzetno jak stimulator našeg imunološkog sistema. (Pročitaj više)

Forever Echinacea Supreme je mješavina četiri izuzetno cjenjene biljke, koje zahvaljujuci sinergističkom delovanju esencijalnih ulja, fitosterola, vitamina, flavonoida, tanina i drugih elemenata, čine ovaj proizvod, najjačim aktivatorom imunološkog sistema.

  • Imuni sistem mora prvo da pravilno detektuje a zatim uništi sve neprijatelje našeg organizma.

Ako ne uspije dolazi do razvoja bolesti, virusnih i bakterijskih infekcija, razvoja kancera i alergija.

Pogrešno detektovani napadači u organizmu dovode do razvoja autoimunih bolesti: dijabetes (uništenje pankreasa), multipleks skleroza, psorijaza.

Forever Echinacea Supreme se sastoji od Echinacea Purpurea (cjela biljka) i Echinacea Angustifolia (koren)

Dve najcjenjenije vrste ove sjeverno američke biljke.

Vjekovima unazad, indijanska plemena koja su sačuvala tradicionalne mudrosti, koriste je kao antidote za zmijski ujed i druga “trovanja krvi”.

Upotrebljavali su je više nego ijednu drugu biljku.

Zahvaljujući sinergističkom dejstvu većeg broja prirodnih sastojaka, ehinacea povećava produkciju i aktivnost belih krvnih zrnaca, limfocita i makrofaga u organizmu.

Povećava i produkciju interferona supstance koja je važan posrednik u imunološkoj odbrani našeg organizma od virusnih infekcija i bolesti.

Jedan od primarnih odbrambenih mehanizama našeg organizma baziran je na delovanju Hialuronske kiseline (Hyaluronic Acid, HA).

HA je jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mucus) koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa).

Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj formi i time zadržava molekule koje ćelije epitela prave u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu.

  • Aktivne komponente koje se nalaze u ehinacee snižavaju aktivnosti ovog enzima, smanjuju infektivni kapacitet mikroorganizama.

Koren kanadske žutike Hydrastis Canadensis L raste u Severnoj Americi i ima dugu istoriju primjene kod Indijaca.

  • Deluje protiv bakterija, protozoa i gljivica.
  • Specifična je pomoć kod infekcija grla.
Forever ECHINACEA SUPREME pomaže kod: bolova i infekcije grla, infekcije mokraćnih puteva, kao i kod infekcija Candidom Albicans.

Ekstrakt sjemena groždja

Dobija se iz sjemena crvenog groždja.

Pun je flavonoidima i fitonutrijentima tako da ima izuzetno jaka antioksidativna svojstva, jača čak i do 50 puta od vitamina C i E. (Pročitaj više)

  • Poboljšava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih sudova.

Kada se koristi u kombinaciji sa bilkom ehinaceom deluje kao prirodni antibiotik i ojačava imunološki sistem.

Forever ECHINACEA SUPREME ima sledeća dejstva na organizam: smanjuje bolove, štiti moždane ćelije od slododnih radikala.
  • Pomaže u održavanju elastičnosti kože, preventive srčanih oboljenja, štiti mišićne ćelije od oštećenja, kontroliše i neutrališe mutirane ćelije koje mogu dovesti do razvoja tumora, pomaže kod psorijaze i ekcema, smanjuje alergijske reakcije.

Ovaj izuzetni proizvod preporučujemo za prevenciju i kod svake infekcije u organizmu (od zuba, preko sistema za disanje i sistema za varenje do ginekoloskih i infekcija mokraćnih puteva, kod svih infekcija kože, ali i drugih promjena na koži).

  • Preporučićemo ga svakoj osobi koja ima narušen imuni sistem.

Ako želite maksimalne rezultate kombinujete Forever Echinaceu Supreme sa Aloe Vera Gelom koji će zahvaljujući svom multivalentnom dejstvu omogućiti potpunu iskoristljivost i brzu ugradnju. (Pročitaj više)

Način upotrebe:

  • Kao preventive, pogotovo na početku sezone gripa i za one koji žele da ojačaju svoj imunitet 2-3 tablete dnevno.
  • U slučaju infekcija uzimati prvu kutiju  po 3×2 tablete, a ako treba nastaviti (npr. kod Candide Albicans) i sledeća kutija se može piti po 3×1 tabletu dnevno.

Tablete uzimati tokom ili poslje obroka.

Piti 8 nedelja, i zatim napraviti pauzu od 4 nedelje.

Djeca je mogu piti već od 12 godine života, dok se kod trudnica ne preporučuje, jer je tokom trudnoće imunitet prirodno stimulisan.

Proizvod stabilan 4 godine

Pakovanje: 60 tableta

Forever Echinacea Supreme nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Izvor stojnicv.com