Forever Cardio Health Za srce i krvne žile

Forever Cardio Health

Forever Cardio Health sa CoQ10 je specijalna formula načinjena tako da se lako rastopi u Aloe Vera gelu i osigurava tri dodatka prehrani koja su važna kardiovaskularnom sistemu.

Održava zdrav nivo homocisteina, predstavlja izvor koenzima Q10 koji podstiče bolji rad stanica i osigurava antioksidanse koji su važni za rad srca.

Zajedničkim djelovanjem, ovi sastojci podstiču zdravlje kardiovaskularnog sistema.

Enzim CoQ10 se proizvodi u našem organizmu, a neophodan je za funkcionisanje stanica, uključujući stanice srca i krvnih žila.

  • Koncentracije CoQ10 padaju sa starenjem, a baš tada nam je najviše potreban.

Cardio Health sadrži vitamine B6, B12 i folnu kiselinu koji pomažu da se nivo homocisteina održi u normalnim vrijednostima.

Forever Cardio Health pomaže održavanju normalne funkcije srca i krvnih žila.

Forever Cardio Health također sadrži i ekstrakte ljekovitih biljaka za koje je u studijima potvrđeno da se koriste u poboljšanju rada kardiovaskularnog sistema.

To su:

  • Sjeme grožđa
  • Đumbir
  • Bosvela
  • List masline

Ovom sastavu dodani su minerali koji su korisni za rad srca:

  • Magnezij
  • Krom
  • Lecitin koji podmazuje krvne žile i mobiliše masnoće
  • Snažne antioksidanse: vitamin C i E

Sadrži biljne ekstrakte potrebne za zdravlje srca, minerale, lecithin i antioksidantne vitamine.

PAKOVANjE: 30 kesica x 3.5 gram

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Cardio Health i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitaj više)

Forever Cardio Health nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)