Arctic Sea Forever Omega-3 riblje ulje!

Arctic Sea Forever

Arctic Sea Forever mješavina je prirodnih riba i kalamara ulja koji sadrži esencijalne masne kiseline.

Forever Living Products je formulisao vrhunski dodatak ishrani kako bi iskoristio najnovije istraživanje o ovoj važnoj oblasti ishrane.

Kombinujući Omega-3 sa Omega-9, obezbjeđuje siguran i balansiran dodatak koji može povoljno podržati zdrav holesterol i nivo triglicerida u krvi.

Arctic Sea Forever Super Omega-3 je proboj u smislu balansiranog dodatka, koristeći i biljna i riblja ulja kako bi se izvukli korist svakog od njih.

Riblje ulje ne utiče na smanjenje stvaranja i pojave holesterola u jetri, što može biti glavni uzrok hiperholesterolemije kod nasljednih oblika ove bolesti.

3g ribljeg ulja na dan može značajno da smanji krvni pritisak kod osoba koje nisu koristile terapiju za regulaciju krvnog pritiska.

Ni sa čim ne treba preterivati. Ljudi koji uzimaju kroz obroke više od 3g ribljeg ulja (3 obroka ribe dnevno) mogu imati povećan rizik za krvarenja.

Trudnice, dojilje, mala deca i žene koje planiraju trudnoću treba da vode računa o poreklu i ispravnosti ribe koju konzumiraju.

Zbog moguće kontaminacije živom, potrebno je jesti ribu iz ribnjaka.

Navedene kategorije treba da primjenjuju omega 3 masne kiseline. U vidu suplemenata od respektabilnog proizvođača koji su garanatovano bez žive i drugih toksina u ribljem ulju.

Nutricionisti preporučuju da unos ribe mora biti bar 3 puta nedeljno, naročito masne morske ribe bogate ovim kiselinama.

Unosom dvije porcije kvalitetne masne morske ribe nedeljno smanjuje se rizik za šlog čak i do 50%.

Omega 3 masne kiseline smanjuju upalne procese. Kao i različite faktore rizika povezanih sa razvojem hroničnih bolesti. (Kao što su srčana oboljenja, rak i artritis).

Artic Sea + Aloe gel

Naručite Vašu mjesečnu terapiju i ostvarite popust  od 15 % !!!

Simptomi nedostatka omega 3 masnih kiselina su:

Izrazit umor, slaba memorija, suva koža, srčani problemi, promene raspoloženja, depresija i slaba cirkulacija.

Ako promjena načina života i ishrane kao ni hormonska terapija nisu dali rezultate, onda je definitivno vrijeme za isprobavanje alternativnih metoda ublažavanja simptoma.

Ukoliko imate problema sa nedostatkom Omega 3 masnih kiselina prirodno rješenje za te probleme se može pronaći u proizvodima od Aloe Vere.

Dejstva:
  • Snižava krvni pritisak, holesterol i trigliceride. (redovnim korištenjem može pomoći u spriječavanju infarkta od 50- 70%).
  • Pomaže kod različitih srčanih problema i aritmije, poboljšava cirkulaciju.
  • Pomaže kod razvoja i pojave tumora, smanuje moguće metastaze, posebno kod jetre, gušterače, debelog crijeva , dojki, prostate i leukemije.
  • Smanjuje upale i bolove (posebno reumatske).
  • Poboljšava koncentraciju i aktivnost mozga uopšteno.
  • Pomaže kod depresije i anoreksije, glavobolja i migrena i poboljšava vid.
  • Pomaže kod raznih kožnih problema, suhe kože, dermatitisa, psorijaze itd.
  • Smanjuje simptome PMS-a, problema kod menopauze.
  • Kod održavanja normalnog nivoa šećera u krvi, kod raznih autoimunih oboljenja, alergija i slično.
NAČIN UPOTREBE:

Preventivno piti 1 kapsulu dnevno, a kod kardiovaskularnih problema 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno, uz obrok!

Prirodne voćne arome ublažavaju aromu ribe.

Svaka kapsula ima EPA sadržaj od 225 mg i 150 mg svakog od DHA i oleinske kiseline, od kojih svi nedostaju u većini zapadnih dijeta.

Količina:120 mekanih kapsula

Za bolje djelovanje preporučuje se konzumiranje uz 0,3-0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno.

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Arctic Sea i Aloe Vera Gel koji se pije oralno.

Artic Sea + Aloe gel

Naručite Vašu mjesečnu terapiju i ostvarite popust  od 15 % !!!

Forever Arctic Sea nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

(svi proizvodi Forever Living Products-a podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)
Izvor stojnicv.com