Forever Aloe2Go Antioksidacijska bomba

Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go je spoj blagodati Aloe Vere gela i slatkog, hranjivog okusa antioksidacijske bombe Pomesteen Power-a.

  • Koji sadrži nar, krušku, mangostin, maline, kupine, borovnice i ekstrakt sjemenaka grožđa.

Forever Living Products nam je u proizvodu Forever Aloe2Go dao najbolje od oba pića i sjedinio ih u jednu praktičnu vrećicu, ujedno i porciju.

Napitak Forever Aloe2Go spreman je za konzumaciju bilo kad i bilo gdje, za vašim radnim stolom, u automobilu, u pokretu.

Samo uzmite vrećicu, otkinite vrh i ispijte ukusne hranjive sastojke dvaju izvanrednih napitaka.

Forever Aloe2Go može vam pružiti energetski podsticaj vrhunskog okusa tako što ćete nahraniti svoje tijelo složenim ugljikohidratima.

Kombinirajući osvježavajući slatkasti okus mangostina kojeg nazivaju kraljicom voća zbog izvanrednog okusa i Aloe Vera gela, proizveli smo vrhunski antioksidacijski koktel.

  • Nar sadrži više antioksidansa nego borovnica, zeleni čaj ili vino.

Plod mangostina ima najviši sadržaj ksantona koji se može naći u bilo kojem voću.

Neka istraživanja pokazala su nadmoć ksantona nad vitaminom C i E za jačanje imunog sistema.

Aloa gel pruža prirodnu podršku imunom sistemu zbog visokog sadržaja polisaharida i ostalih prirodnih tvari koje jačaju imunitet. (Pročitaj više)

Imajući u vidu te rezultate, uz izvrstan okus i praktično pakovanje u obliku vrećice, poželjet ćete da vam nikad ne ponestane Aloe2Go napitka.

  • Pije se prije obroka, a neiskorišteni dio se sprema u hladnjak gdje može stajati otvoren 24 sata.

Ostali sastojci Forever Aloe2Go su: sorbitol, limunska kiselina, kalijev sorbat radi očuvanja okusa, ksantan guma, tokoferol.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Forever Aloe2Go nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Čuvati van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)