Forever Aloe Vera gel Dar Prirode

Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera Gel Forever Living Products

Aloe Vera je vjekovima poznata kao najviše korištena biljka u svrhu zacjeljivanja, ozdravljenja, uopšteno održavanja zdravlja i povećanja životne energije.

Sadrži više od 75 hranjivih sastojaka, 200 ostalih spojeva uključujući 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala.

Forever Aloe Vera gel najbliži je prirodnom, čistom gelu iz biljke. Očuvanje svih hranjivih sastojaka u izvornom obliku postignuto je stabilizacijom gela i iznimno brzom obradom nakon branja lista.

Aloe vera ima prirodne sposobnosti čišćenja koje pomažu probavnom traktu, apsorbiraju hranjive tvari iz hrane koju jedemo u krvotok, a istodobno potiču rast bakterija.

Jedinstveni polisaharid, acemannan i drugi hranjivi sastojci Aloe pomažu u podupiranju imunološkog sistema.

Zapravo, acemannan je jedan od ključnih oznaka koje koristi IASC kako bi naznačio kvalitetu Aloe Vere i Forever Aloe Vera Gela.

Sadržaj je gotovo dvostruko veći od količine potrebne za dobivanje certifikata.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa. Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke.

Pakuje se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Forever Aloe Vera gel prvi je gel Aloe s certifikatom Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru. International Aloe Science Council što čini ovaj proizvod autentičnim, čistim proizvodom prirode. Predstavlja jednu od najbogatijih nadopuna ishrani koja je prisutna na tržištu.

SASTAV: stabilizirani gel Aloa Vere 99,7%, askorbinska kiselina ( C vitamin ), limunska kiselina.

Aloe Vera Gel koji se uzima oralno povećava otpornost organizma, ima dejstvo imunomodulatora, poboljšava opšte stanje organizma.

Smanjuje simptome nekih zdravstvenih problema i lječi odredjene bolesti.

Aloe Vera Gel

Kod lokalne upotrebe u obliku krema, sprejeva i kapljica, idealno je sredstvo za:

Njegu kože, cijeljenje rana i opekotina, zaustavljanje krvarenja iz rana, kod bolova u zglobovima i mišićima.

Za njegu zubi i usne šupljine (upala desni, paradentoza, afte), njegu i bolesti očiju (konjunktivitis, mrena…) te alergija.

Ekstrakt dobijen iz listova Aloe Vere korišćen je već hiljadama godina za lječenje rana i problema sa varenjem.

Civilizacije starog vjeka ovu su biljku smatrale božanstvom.

Danas joj se prepisuje i dejstvo protiv bujanja ćelija i protiv virusa.

Pokušat ćemo vam nabrojati samo neke od čestih načina primjene Aloe Vera Gela.

Podstiče probavu, neutrališe povišenu želučanu kiselinu I tako smanjuje pečenje i bolove u želucu.

Reguliše djelovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, smanjuje gljivice, normalizuje pH stolice.

Pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, polipa u debelom crijevu, hemeroida,  proljeva i zatvorenosti.

Prodire kroz stijenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga I plake, tako smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih tvari.

 Aloe Vera Gel nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere.

Ljekovita Aloe Vera online je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 15% popusta u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).

Za sva pitanja i naručivanje proizvoda, slobodno nas kontaktirajte na:

+387 65 977 633  ili naručite proizvode putem linkova u nastavku.

Odaberite Vaš Aloe Vera paket i naručite ga ONLINE!

S obzirom na to da većina mojih klijenata koriste Aloe Vera Gel. Mjesečne količine koje naručujemo, omogućile su nam da imamo dodatne popuste, kako za postojeće, tako i za nove korisnike koji žele naručiti ovaj dodatak prehrani koji podstiče probavu, neutrališe povišenu želučanu kiselinu I tako smanjuje pečenje i bolove u želucu.

Evo kako možete ostvariti popust?

U koliko živite u Bosni i Hercegovini, možete nas direktno kontaktirati na +387 65 977 633 i da mi umjesto vas naručimo vaš željeni paket.

Tako ostvarujete pravo na popust. Naravno plaćanje vršite direktno kompaniji Forever Living Products i ona će vam dostaviti naručene proizvode na vašu adresu.

Linkovi za Web Shop 

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite uputstva na službenom Forever Living Web shopu!

Kod online naručivanja, važno je da na službenom web shopu kompanije kliknete novi kupac, kako bi ostvarili pravo na naš popust za nove kupce putem naše preporuke.

Napomena!!!!!
  • U koliko naručujete tri komada Aloe Vera Gela ili Business paket, potrebno je kliknuti NOVI KUPAC kako bi vam se u zadnjem koraku obračunao popust od 15% popusta.

CLEAN 9 Program Namjenjen Da Izgradite Mršaviju FiguruPOPUST OD 15% BITI ĆE VAM OBRAČUNAT NA ZADNJEM KORAKU, NEPOSREDNO PRIJE NAPLATE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Posjetite BIH WEB Shop:

Kvantna dijagnostika

Kvantna medicina i dijagnostika

Aloe Vera Blog:

1 of 9

PREPORUČUJEMO!

1 of 20

FIT BLOG:

1 of 7

ZANIMLJIVOSTI

1 of 5