Forever Active HA – ključ za vašu mobilnost

Forever Active HA

Forever Active HA predstavlja jedinstven oblik hijaluronske kiseline niske molekularne težine sa svojstvima vlaženja i podmazivanja, plus đumbirovo ulje i kurkumu čineći ga jednim od najmoćnijih prehrambenih dodataka za podmazivanje zglobova i vlaženja kože na tržištu.

  • Hijaluronska kiselina ( HA ) je posebna bjelančevina koju proizvodi naše tijelo.

Kako starimo, naše tijelo proizvodi sve manje i manje HA.

  • Manjkom HA zglobovi gube prirodno mazivo, a koža postaje hrapava i suha.

Donedavno, hijaluronsku kiselinu trebalo je davati pomoću injekcije jer je probavni trakt nije mogao apsorbirati u prirodnom obliku.

Zahvaljujući procesu Injuv®, HA se sada može uzimati oralno.

  • Kineski travari vjekovima upotrebljavaju đumbir i kurkumu za pravilno funkcioniranje zglobova.

S hijaluronskom kiselinom malene molekularne mase, snagom đumbirovog ulja i kurkume, Active – HA je ključ mobilnosti.

Ostali sastojci: sojino ulje, želatina, glicerin, žuti pčelinji vosak, maltodekstrin, pročišćena voda, cinkov oksid i lecitin.

Forever Active HA je takodje i jedan od osnovnih sastojaka sluzi (mukusa). Koja oblaže ćelije epitela i štiti organizam od prodora infektivnih agenasa (bakterija i virusa).

Njegova uloga je da održava mucus u želatinoznoj formi  i time zadržava molekule koje prave ćelije epitela u cilju uništavanja mikroorganizama i na taj način im omogućava efikasnu odbranu.

Način upotrebe: 2 puta dnevno po jedna kapsula

Pakovanje: 60 kapsula

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Active HA i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitaj više)

 Forever Active HA nije lijek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere. (Pročitaj više)

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)