Firming Day Lotion Za zatezanje kože lica

Firming Day Lotion

Firming Day Lotion (dnevni losion za zatezanje kože lica) predstavlja savremen losion za njegu kože, specijalnog sastava, koji se koristi u našem Aloe Fleur de Jouvence tretmanu ljepote. (Pročitaj više)

Idealan je  za svakodnevnu upotrebu jer štiti od vanjskih uticaja.

Užurban način života, nedostatak sna, bezbroj obaveza u poslovnom i privatnom životu ostavljaju danak na koži svake poslovne žene.

Kad se tome pridodaju i vanjski faktori, poput štetnih UV zraka, dolazi do pojave umorne kože s kojom se žene ponekad prekasno ‘obračunaju’.

U losionu su kombinovani nauka dermatologije i umjetnost kozmetologije da bi se proizveo efikasan proizvod koji ublažava znake starenja pomažući da se koža zategne, obnovi svoju teksturu i zatvori pore, kao i da osigura podlogu za nanošenje šminke.

Radi postizanja ovih rezultata, losion sadrži mješavinu Aloe Vere i drugih posebnih higroskopskih tvari, ovlaživača, balzama i kolagena, koji su neophodni radi održavanja dobre strukture kože i produžavanja mladenačkog izgleda.

Firming Day Lotion dnevni losion za zatezanje kože lica također sadrži vitamin C i E.

NETO SADRŽAJ 59ml

UPUTSTVO:

Nježno umasirajte losion u kožu lica  i vrata.

On predstavlja odličnu osnovu za nanošenje vaše omiljene kozmetike iz kolekcije Sonya Colour.

Ne sadrži alkohol. Osvježava i vlaži kožu

Pijte gel Aloe Vera, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N ‘Breskve  ili Forever Freedom svaki dan – raznolikost vrijednih aminokiselina koje sadrži je odličan za kožu i izuzetno je koristan za organizam.

Pročitajte više o Aloe Vera Gelu i njegovom ljekovitom dejstvu OVDJE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)