Firming Day Lotion Za zatezanje kože lica

Firming Day Lotion

Firming Day Lotion (dnevni losion za zatezanje kože lica) predstavlja savremen losion za njegu kože, specijalnog sastava, koji se koristi u našem Aloe Fleur de Jouvence tretmanu ljepote.

Idealan je  za svakodnevnu upotrebu jer štiti od vanjskih uticaja.

Užurban način života, nedostatak sna, bezbroj obaveza u poslovnom i privatnom životu ostavljaju danak na koži svake poslovne žene.

Kad se tome pridodaju i vanjski faktori, poput štetnih UV zraka, dolazi do pojave umorne kože s kojom se žene ponekad prekasno ‘obračunaju’.

U losionu su kombinovani nauka dermatologije i umjetnost kozmetologije da bi se proizveo efikasan proizvod koji ublažava znake starenja pomažući da se koža zategne, obnovi svoju teksturu i zatvori pore, kao i da osigura podlogu za nanošenje šminke.

Radi postizanja ovih rezultata, losion sadrži mješavinu Aloe Vere i drugih posebnih higroskopskih tvari, ovlaživača, balzama i kolagena, koji su neophodni radi održavanja dobre strukture kože i produžavanja mladenačkog izgleda.

Firming Day Lotion dnevni losion za zatezanje kože lica također sadrži vitamin C i E.

NETO SADRŽAJ 59ml

UPUTSTVO:

Nježno umasirajte losion u kožu lica  i vrata.

On predstavlja odličnu osnovu za nanošenje vaše omiljene kozmetike iz kolekcije Sonya Colour.

Ne sadrži alkohol. Osvježava i vlaži kožu

Pijte gel Aloe Vera, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N ‘Breskve  ili Forever Freedom svaki dan – raznolikost vrijednih aminokiselina koje sadrži je odličan za kožu i izuzetno je koristan za organizam.

Pročitajte više o Aloe Vera Gelu i njegovom ljekovitom dejstvu OVDJE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.