Fields of Greens Izobilje hranjivih elemenata

Fields of Greens

Fields of Greens pružiće vašem organizmu vitamine, minerale, proteine, aminokiseline, enzime, antioksidanse i klorofil koji vam nedostaje.

Užurbanim životom današnjice i praktičnošću brze ishrane često zanemarujemo hranjive i svježe prehrambene proizvode.

Forever Living Products pruža vam jednostavno rješenje za „praktičnu ishranu“ u jednome proizvodu

Jedan pogled na popis sastojaka u tom proizvodu otkriva izobilje hranjivih elemenata. Posebno formulisanih kako bi se nadopunio manjak hranjivih sastojaka u našoj prehrani.

Kombinuje mladu ječmenu travu koja sadrži kalcij, kalij, magnezij, željezo, natrij, bakar, fosfor, cink i mangan.

U svom sastavu ima pšeničnu travu koja sadrži vitamine, minerale i elemente u tragovima, te alfa-alfu bogatu mineralima, vitaminima A, B6, E i K.

Uz sve to, dodana je paprika u prahu koja pomaže očuvanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, te med  za podizanje energije i očuvanje zdravlja cjelokupnog organizma.

Ostali sastojci Filds of Green su: med, sorbitol, magnezijev stearat, stearinska kiselina, kremena zemlja.

Fields of Greens nam pomažu: kod dijabetesa, regulišu sve poremećaje metabolizma, regulišu funkciju jetre i slezine. Hrane ćelije i deluju kao antioksidansi, regulišu telesnu težinu.

Pakovanje: 80 tableta.

Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Filds of Green i Aloe Vera Gel  koji se pije oralno. (Pročitajte više o Aloe Gelu)

Forever Filds of Green nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.