Aloe Nourishing Serum Sačuvajte mladalački izgled

Aloe Nourishing Serum

Aloe Nourishing Serum je hranljivi serum obogaćen bijelim čajem koji održava i nadoknađuje neophodnu vlažnost kože i omogućava da sačuvate mladalački izgled.

Lako se nanosi i predstavlja odličnu bazu za Sonya Aloe balansiranu kremu.

Aloe Nourishing Serum i vlažnost kože

Lagana nježna formula koja obnavlja vlažnost kože.

Vlažnost kože zavisi od vode u dubljim slojevima kože i znoju.

Koža stalno gubi vodu putem:

  • Znojenja: aktivan gubitak vode iz žlijezda uzrokovan toplinom, stresom i aktivnošću.
  • Transepidermalnog gubitka vode (TEWL): prirodan, pasivan način na koji koža širi oko pola litre vode dnevno iz dubljih slojeva.

Kad koži nedostaje vlage gubi na debljini, postaje suha, boja joj je blijeda i vrlo je osjetljiva, a brže se stvaraju bore.

  • Održavanje dobro hidratizirane kože izrazito je važno kod dijabetičara.

Nekoliko je načina za održavati dobru vlažnost kože, prije svega pijenjem dovoljnih količina tekućine, a procjenjuje se da je potrebno oko 6-8 čaša vode dnevno, u što se ne računa kafa koja je diuretik.

Aloe Nourishing Serum sastav:

Aloe Barbadensis Gel (stabilizirani gel Aloe Vere), Ciklometikon, voda, Dimetikon krospolimer, Dimetikon, Glicerol, Butilenglikol, Poliakrilamid. C13-14 Izoparafin, Laureth-7, Hydrogenated Polyisobute.

Ekstrakt lista bijelog čaja, Ekstrakt mimoze, Tokoferol acetat, Natrijum-askorbilfosfat, 1,2-Heksanediol, Caprylyl glikol, Tropolan, miris.

Sadrži ekstrakt lista bijelog čaja.

Upotreba:

Svako jutro i večer nakon Sonya Aloe Refreshing Toner-a špricnuti sadržaj Aloe Nourishing Serum-a 3 puta na vrhove prstiju, protrljati među vrhovima prstiju obje ruke, a potom nanjeti na lice, vrat i ostale djelove po potrebi.

Ne sadrži alkohol. Osvježava i vlaži kožu.

Pijte gel Aloe Vera, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N ‘Breskve  ili Forever Freedom svaki dan – raznolikost vrijednih aminokiselina koje sadrži je odličan za kožu i izuzetno je koristan za organizam.

Pročitajte više o Aloe Vera Gelu i njegovom ljekovitom dejstvu OVDJE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)