Aloe Lips Sa jojobom i pčelinjim voskom

Aloe Lips

Aloe Lips sa umirujućim svojstvima Aloe Vere, idealna su za njegu vaših usana.

Kombinacija aloe, jojobe i pčelinjeg voska čini jedan od najkvalitetnijih svevremenskih proizvoda za usne danas prisutnih na tržištu.

Forever Lips umiruje, njeguje i vlaži ispucale i suhe usnice, štiti od svih atmosferskih uticaja i tako nam optimizuje stanje kože.

Rashlađuje i njeguje usne zahvaljujući Aloe Veri i menti.

Bilo da se nalazite na skijanju, sunčanju ili uživate na svježem zraku, ovaj kompaktan proizvod uvijek će vam biti lako dostupan i pri ruci.

Aloe Vera lips izvanredno vlaži kožu jer prodire do najdubljeg dermalnog sloja.

Pomlađuje kožu jer povećava stvaranje fibroblasta 8x brže nego je to normalno te na taj način ubrzava zacjeljivanje rana.

Kad bi vaše usne pričale, zatražile bi Aloe Lips. 

Aloe Lips sastav:

Ekstrakt Aloe Barbadensis, ulje jojobe, petrolatum, oktil hidroksistearat, pčelinji vosak, mlječika, miristil miristat, karnauba, ozokerit, miris, alantonin, propilparaben.

Osim kao balzam za usne, Aloe Lips može da se koristi za zanoktice, za promjene na koži nastale ujedom insekata, kao melem za alergije, posjekotine, opekotine a efikasan je i u borbi protiv herpesa.

Ne sadrži alkohol. Osvježava i vlaži kožu

Pijte gel Aloe Vera, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N ‘Breskve  ili Forever Freedom svaki dan – raznolikost vrijednih aminokiselina koje sadrži je odličan za kožu i izuzetno je koristan za organizam.

Pročitajte više o Aloe Vera Gelu i njegovom ljekovitom dejstvu OVDJE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)