Aloe Hand Soap – Tekući sapun

Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap sa visokim sadržajem aloje, uljem jojobe, uljem kostica Breskve

Blag je i djelotvoran, biološki razgradiv preparat za njegu ruku s optimalnom pH vrijednošću i zbog toga ne nagriza oči, te odgovara svakom tipu kože.

Ne suši kožu, pjena je obilna, lako se nanosi i ispire s kože. Nakon upotrebe tekućeg sapuna koža će ostati meka, elastična i imat će sjajan miris. 

Sastav tekućeg sapuna:

Aloe Vera, voda, cocamidopropyl hydroxysultain, sodium methyl 2-Soulfolaurate. Disodium 2-Sulfolaureate, Decyl Glucoside. Glycol Stearate, 1,2-Hexanediol, glycerin, cucumis sativus voćni ekstrakt, citrus limon peel ulje, maslinovo ulj PEG-7 esteri, citrična kiselina, parfem.

Tečni sapun je sa visokim sadržajem aloje, uljem jojobe, uljem kostica Breskve. . .

Pomaže lječenju ekcema, dermatita i drugih promjena na koži posebno kod osoba koje boluju od psorijaze.

Ne izaziva alergijske reakcije nego ih smiruje, antibakterijski djeluje, hidrantan je i vraća koži vlažnost i održava pH vrjednost kože.

Ovo je formula koja ne izaziva sušenje kože, ne izaziva iritaciju očiju (suzenje) pa je zbog toga idealan kako za malu djecu, tako i za odrasle.

Biorazgradiv je ,pH balansiran i ne iritirajući, dovoljno blag za svakodnevno pranje lica,ruku ili tela i pogodan je za osobe sa osetljivom kožom.

Zbog svih ovih svojstava koje Aloja poseduje njeno delovanje je još važnije kada deluje unutar našeg organizma. Pijte Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits N ‘Breskve ili Forever Freedom svaki dan – raznolikost vrijednih aminokiselina koje sadrži je odličan za kožu i izuzetno je koristan za organizam.

Pročitajte više o Aloe Vera Gelu i njegovom ljekovitom dejstvu OVDJE!

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Posjetite BIH WEB Shop:

Kvantna dijagnostika

Kvantna medicina i dijagnostika

Aloe Vera Blog:

1 of 9

PREPORUČUJEMO!

1 of 20

FIT BLOG:

1 of 10

ZANIMLJIVOSTI

1 of 7