Aloe Berry Nectar 85% Aloe Vere i 13% Brusnice

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov odličan ukus potpuno je prirodan. Pripravljen je od mješavine svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka.

Brusnice imaju reputaciju pročišćivača mokraćnih kanala.

Osim toga sadrže veliku količinu vitamina C. Prirodni su izvor pikogenola, snažnog antioksidansa koji je posebno djelotvoran u očuvanju kolagena.

Jabučni sok poznat je po svom sadržaju vitamina A i C, te kalju i pektinu.

Ovaj egzotični napitak sadrži 85% Aloe Vera Gela i 13% severnoamericke brusnice i jabuke.

S dodatkom fruktoze, prirodnog voćnog šećera, slatkoća je dovoljna da zadovolji odrasle i djecu  podjednako.

Posebno se preporučuje osobama koje imaju poteškoća sa mokrenjem, bolesnima od gripe i uopšteno svima kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.

U slučaju bronhijalnih oboljenja Berry Nectar je veoma djelotvoran. Ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju, te apetit.

Od velike koristi je onima koji imaju problema sa urinarnim sistemom, potencijom, bolestima polnih organa, malokrvnošću, sterilitetom (muškim i ženskim).

Aloe Vera gel izvrstan je za kožu, imunološki stimulans i značajna pomoć probavnom sistemu, dok je dodatan vitamin C antioksidans u službi zaštite stanica od oksidacijskog stresa.

Sastav Forever Aloe Berry Nectar je: stabilizirani Aloe Vera gel 90,7%, vitamin C (askorbinska kiselina). Limunska kiselina kao regulator kiselosti, prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktoza, prirodni koncentrat brusnice 2%.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa.

Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakuje se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Rok trajanja: 4 godine u originalnom i hermeticki zatvorenom pakovanju
Pakovanje: 1 litar.

Aloe Berry Nectar nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere.

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Napomena:

Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products.

Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju.

Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.