Aloe Berry Nectar 85% Aloe Vere i 13% Brusnice

Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar može se piti uz obrok ili samostalno. Njegov odličan ukus potpuno je prirodan. Pripravljen je od mješavine svježih brusnica i slatkih, zrelih jabuka.

Brusnice imaju reputaciju pročišćivača mokraćnih kanala.

Osim toga sadrže veliku količinu vitamina C. Prirodni su izvor pikogenola, snažnog antioksidansa koji je posebno djelotvoran u očuvanju kolagena.

Jabučni sok poznat je po svom sadržaju vitamina A i C, te kalju i pektinu.

Ovaj egzotični napitak sadrži 85% Aloe Vera Gela i 13% severnoamericke brusnice i jabuke.

S dodatkom fruktoze, prirodnog voćnog šećera, slatkoća je dovoljna da zadovolji odrasle i djecu  podjednako.

Posebno se preporučuje osobama koje imaju poteškoća sa mokrenjem, bolesnima od gripe i uopšteno svima kada vladaju zaraze, kao i za sve fizički slabije osobe.

U slučaju bronhijalnih oboljenja Berry Nectar je veoma djelotvoran. Ublažava kašalj i pomaže izbacivanje sekreta, snižava temperaturu i povećava energiju, te apetit.

Od velike koristi je onima koji imaju problema sa urinarnim sistemom, potencijom, bolestima polnih organa, malokrvnošću, sterilitetom (muškim i ženskim).

Aloe Vera gel izvrstan je za kožu, imunološki stimulans i značajna pomoć probavnom sistemu, dok je dodatan vitamin C antioksidans u službi zaštite stanica od oksidacijskog stresa.

Sastav Forever Aloe Berry Nectar je: stabilizirani Aloe Vera gel 90,7%, vitamin C (askorbinska kiselina). Limunska kiselina kao regulator kiselosti, prirodni koncentrat soka od jabuke 4%, fruktoza, prirodni koncentrat brusnice 2%.

Forever Aloe Vera Gel obrađuje se sterilno, bez dodataka konzervansa.

Pripremljen je isključivo iz unutarnjeg lista biljke. Pakuje se u Tetra Pak sa šest 100% reciklažnh slojeva koji je izdržljiviji od plastičnih boca i ne puca na hladnoći.

Rok trajanja: 4 godine u originalnom i hermeticki zatvorenom pakovanju
Pakovanje: 1 litar.

Aloe Berry Nectar nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari iz prirodnih izvora i smatraju se izuzetno sigurnima za konzumaciju, te se lakše asimiliraju u organizam zbog prisustva prijenosnika, Aloe Vere.

Čuvati na suvom mjestu na sobnoj temperaturi van domašaja djece.
Serija: otisnuta na pakovanju.
Upotrebljivo do: datuma otisnutog na pakovanju.
Ekskluzivni distributer: Forever Living Products, 7501 E Mc Cormick Parkway, Scottsdale, AZ
82258, USA. Proizvedeno u SAD. Uvezeno iz Holandije.

(Svi proizvodi Forever Living Products podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)

Posjetite BIH WEB Shop:

Kvantna dijagnostika

Kvantna medicina i dijagnostika

Aloe Vera Blog:

1 of 9

PREPORUČUJEMO!

1 of 20

FIT BLOG:

1 of 7

ZANIMLJIVOSTI

1 of 5